Saturday, July 24, 2010

Ayu Little Cottage Giveaway..

Nak join giveaway ni jugak..
Sementelah adiahnya sungguh tantek =D




~ Quilt bag (sweet roses)
~ 2 pieces my handmade deco plate
~A big Lavender cup n saucer ( including flower on top..so sweet..)
~ 6 triangle doilies ( U can choose the colour)
bunga2 dipersekitaran tu not included yer..he..he..

Weeeeee nak adiah kat atas ni jugak..
Sungguh cute dan comel2 belaka =)

Kata tuan umah..
GA nih dibuat sempena ngan..
Anniversarynya yang ke-15
dan jugak Birthday nya yang ke-??
(Biarlah rahsia katanya hihi)

Nak wish sikit ler..
** Hepy Anniversary akak..
Moga akan terus kekal bahagia hingga hujung nyawa..amin

** Heppy Birthday jugak buat akak..
Moga dipanjangkan umur + dmurahkan rezeki slalu oleh ALLAH s.w.t + sentiasa berbahagia ngan suami tercinta dan anak2 tersayang..amin


Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
**Saya akan slalo mengusung beg tomey itu kemana sahaja saya pergi...lagipun beg tu nampak cam besar. (i like beg yg besar2 nih hihi) So...ruangnya pasti besar jugak kan...boley la saya sumbat segala macam mak nenek keperluan anak saya nanti cam pampers+botol susu+lampin etc...dan tak lupa jugak henfon+wallet+kamera milik saya hehe..

Pada kengkawan yang belum join..
Nak join jugak..
Sila la terjah kat..

Tarikh tutupnya 20 Ogos 2010


TAG
** Semua kawan2 yang 'tersinggah' kat sini..
Jom le kita pakat2 memeriahkan GA nih =)








1 comments:

YanaNuar said...

Result dah kuar..NO LUCK!!!

Related Posts with Thumbnails