Saturday, April 03, 2010

Baby's Special Pose Contest..

Jenguk blog MamaZakwan tadi
Jumpa ngan contest ni
wahhh cam best jer contest ni
Godek sana godek sini...cari2 gambar..
eh eh eh ada la pose comey dari Zahin ghee
Mmmm boleh la join jugak =)

Ok..ni dia bannernya..
!
!
!
!
!
V


Untuk pengetahuan kengkawan
Contest ni anjuran

Pada sesapa yang nak join jugak contest nih
Sila la terjah kat blog tu yek
Tarikh tutupnya 25 April 2010


Dan ini gambar yang ibu pertaruhkan
!
!
!
!
!
!
!
V


NAMA ANAK : KHAIRIN ZAHIN B KHAIRUL ANUAR
TARIKH LAHIR : 11 NOVEMBER 2008
NAMA IBU : MARZIANA BT MOHAMAD

Nape ibu rasa gambar ni special pose..

* Sebab masa ni gi konvo adik ipar merangkap mak sedara Zahin yg bongsu...pinjam jap topi konvo ngan Su Nor tuk amik gambo kenangan...maklum la nak tunggu Zahin amik ijazah lambat lagi hehe..entahkan sempat atau tidak ibu lihat Zahin pakai topi tu...wallahua'lam...
* Dengan senyuman paling manis dan aksi yang sangat comey Zahin berikan tuk pose ni...sweet sangat rasanya...
* kiranya sangat laaa beruntung...ye la...kecik2 dah jejakkan kaki kat USM P.PINANG..satu kenangan terindah buat Zahin :)











4 comments:

aqilahheaven said...

wah.. pandai nye zahin.. dah grad pon die.. ehehhe.. comel!!
good luck yer!! :)

mama eja :) said...

gud luck yana :)

assyura pun masuk gak.. hehehe :D

luv,
mamaeja

Momma Mia said...

amboi2, kecik2 lagi dah grad, cayolah!!

good luck yer!

YanaNuar said...

Result dah kuar...tade luck jugak huhu

Related Posts with Thumbnails