Saturday, April 17, 2010

TCB 1st Giveaway...

Dah lama jugak duk usha giveaway nih
Nak kena pikir dulu jawapan tuk soklan tu
So...skarang baru la berkesempatan tuk join =)

Ok..ni bannernya..
!
!
!
!
!
V

Kata tuan umah..
Ni adalah kali pertama dia buat giveaway
Tuk menghargai para follower blognya
(Termasuk la daku ni kot ghee perasan tak abes! ngeh3)
Time kasih yek =)
Adiahnya pulak datang dari jauh you..
DUBAI gitu wahhh...mabeles!!

Ok..nak jawab soklannya plak..
"Kenapa saya patut terima giveaway dari TCB...
Sebabnya daku ni teringin benar nak melancong ke Dubai..Tapi seumur idup ni memang takkan dapat jejak kaki kesana pun huhu..so,biarpun tak dapat ke sana...dapat adiah dari Dubai pun jadilah...tanda kenangan dari Dubai =) "


Pada kengkawan yang belum join
Berhajat nak join jugak...
Sila la terjah kat
Tarikh tutup 18 April 2010 1:30 PM 








2 comments:

b.O.n.d.a said...

salam Yana!

thanks fOr jOin my GA!
gOOd luck yer!




*pssst: saya add blOg ADAM & HAWA tu..hOpe batrisya cepat sembuh yer =)

YanaNuar said...

Dah umum pemenag kat giveaway nih...hurmm tade luck laaa =)

Related Posts with Thumbnails