Monday, June 07, 2010

" MAMAEJA & JJC 1ST GIVEAWAY : CUTEST BABY WITH HAT CONTEST "

Dah lama duk usha contest nih..
Duk geledah sana sini carik gambo
Budak Zahin pakai topi...
Hurmmm bulih la kot....
So, nak join jugak la =)

Ni bannernya..
!
!
!
!
V



Ni pulak banner penaja adiah..
*
*
*
*



Ni gambo yang daku pertaruhkan..
!
!
!
!
V


NAMA ANAK : KHAIRIN ZAHIN B. KHAIRUL ANUAR
TARIKH LAHIR : 11 NOVEMBER 2008
UMUR : 1 TAHUN 6 BULAN ++
NAMA IBU : MARZIANA BT MOHAMAD


******

Gambo nih diambil masa kami satu family pegi ke Zoo Mini Taman  Teruntum,Kuantan..kiranya first time la ni Zahin sampai ke Zoo sejak dia besar dan mengerti tentang binatang...sesangat la teruja menengok binatang yang pelbagai jenis dan bentuk itu hihi...So,amik la gambo sebagai kenangan first time Zahin sampai kat ctu ngeee =)


*** Saya suka terjah kat Blog MamaEja ni sebab nak tengok baby Assyura yang tomey dan cute itu hihi...sambil2 tu baca entry pasal Assyura dan agenda Mama sehari2...pastu tak lupa jugak carik ruang contest&giveaway kat ctu...mana la tau MamaEja join contest yang daku belum join lagi gheee..


Okey,pada kengkawan yang belum join
Berhajat nak join jugak..
Sila la terjah kat..
Tarikh tutupnya 17 Jun 2010







2 comments:

mama eja :) said...

hai yana... semua dah ok kecuali contest banner kat posting tu mintak betulkan link nye ye :) gud luck dearie!

YanaNuar said...

Top 20 dah kuar...nampaknya wajah kesayanganku takde...so tak menang la jawabnya uhuhuhu sob3

Related Posts with Thumbnails