Thursday, June 03, 2010

My Little Ladies Rack Give Away..

Nak join giveaway ni jugak..
Hurmm adiahnya memang comey hehe

Ni bannernya..
!
!
!
!
V



Jika saya bertuah saya nak shawl..

Pilihan Pertama



Pilihan Kedua



Pilihan Ketiga



Pape pun..TQ Mully!!
(^_^)


Pada kengkawan yang belum join..
Jom la kita meriahkan lagi giveaway ni..

Sila la terjah kat
Tarikh tutup 28 Jun 2010








2 comments:

Miss Mully said...

Ape tunggu lagi..Pada kawan-kawan(aih,kawan ke dengan cik Mully ni? Hikhik)yang belum lagi menyertai Give away Mully ni, sangat2 dialukan untuk menyertai sebab hadiahnya sangat best!!..=)

Dan kepada Yananuar,
Semoga berjaya ye?
Nantikan keputusannya di blog saye pada sehari selepas tarikh tutup..;)

YanaNuar said...

Result dah kuar arini..no luck yek =D

Related Posts with Thumbnails