Wednesday, June 02, 2010

" Warna Kegemaran Saya (Khazisboutique Contest) "

Petang nih nak join contest lagi
Dah lama gak duk usha contest ni..
Baru hari ni mai mood tuk naip n3 ghee

Ok...ni bannernya
Beserta ngan syarat2 skali hokey..
!
!
!
!
V





Kalau nak diikutkan..
Banyak color yang jadi..
Warna Kegemaran saya..
Antaranya putih,hitam,biru laut,hijau dan pink

Dalam syarat tu ada mintak
letakkan sekali gambo tudung yang daku suka..
So, ni lah gambonya..

Memang bekenan sungguh ngan tudung ini..
Comey sangattttt
Senang sket nak matching ngan mana2 baju hikhik



Huurmm kalau tak mo bagi yang itam itu..
Bagi yang pink ni pun bulih jugak hikhik


Kalau yang ni pun boleh..
Keutamaannya nak yang ni laa ghee
Bulih???? (dengan tak malunya hekhek)

 
Kalau kengkawan nak tau..
Kat Khazis Boutique ni beraneka tudung,
Kain pasang dan blouse dijual..
Kalau tak pecaya...
Sila la terjah kat SINI

Hurmmm, kalau malas nak terjah kat sana..
Tengok kat sini pun boleh jugak ghee..
Sila scroll kat bawah ni yek
*
*
*
*

  
Antara koleksi Tudung Nur Kasih

*
*
*

Tudung Ika pun ada jugak..
Macam2 bentuk ada..
Nak yang kosong boleh..
Nak yang bunga pun boleh..
Yang abstrak pun boleh jugak..
Macam2 adaaa...

*
*
*

Bukan aje tudung yang dijual..
Nak baju kurung tuk raya pun ada jugak..
Macam2 fesyen ada..
* Pesak gantung
* kain belah
* Tangan cekak
* Zip belakang
Pendek kata sediakan duit aje..
Sumenya bisa diatur kikiki..

*
*
*

Aneka jenis kain pasang

China Silk


Swiss Cotton

*
*
*


Ni pulak Blouse..
Fesyen Korea gitu hihi..
Kelabu gak mata nih duk tengok blouse yang cumil itu
Tapi masih belum punya duit tuk membelinya hekhek
(Opss..alasan jer tu..kiranya duit yang ada masih diperlukan tuk membeli barang yang lebih penting uhuhu...sungguh kesian kat daku ni kan??? nak blouse itam ituuuuu!!! )


Pape pun kalau kengkawan nak lebih puas hati
Jengah la barang sekejap kat

Tengok apa yang ada..
Harganya pun menurutku
Teramat laaa berpatutan..

Hokey...
Yang nak join giveaway kat blog tu...
Jangan lupa..
Tarikh tutupnya 15 Jun 2010
Jom laaa meriahkannya =)





2 comments:

wilda said...

wahhh..terima kasih sbb bukan saja join contest ni, tp turut promosikan khazisboutique!! i likeee ^_^. kak yana, ur lucky number: 22. best of luck! :)

YanaNuar said...

Result dah umum..hurmmm tak bertuah jugak kat contest nih..

Related Posts with Thumbnails