Wednesday, March 24, 2010

ATIQAH SWEET GIVEAWAY..

Petang ni aku merajinkan diri
Masuk contest lagi heheh
Memang dah jadi hobi aku kini
Mencari peluang2 contest tetiap hari (^_^)
Tadi duk intai2 kat dashboard blog aku
Terjumpa blog sorang teman ni..
yg sertai Giveaway..
Daku pun buat keputusan nak sertainya jugak

Ok,ni bannernya..
!
!
!
!
!
V



"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com/  ..JOM-JOM!"

Ok..ayat kat atas daku copy paste jer
dari blog yg anjurkan Giveaway tu hehe...
dah kira memang termaktub la
dalam syarat2 penyertaan
kena letak ayat2 kat atas tu dalam entry...

Ok daku dah buat yek tuan umah =)
Sesapa yang nak join gak
Sila la terjah kat blog tu yek..
Tarikh tutupnya 9 April 2010

Jom kita ramai2 memeriahkan
giveaway anjuran beliau okeyh 







2 comments:

-atiQah- said...

terima kasih kerana join.. :-)

YanaNuar said...

Result dah pun kuar..takde luck jugak lorrrr =(

Related Posts with Thumbnails