Monday, March 22, 2010

Kakyong's Shoppe 1st Giveaway...

Semalam aku ada jumpa giveaway nih..
So,sebab dah malam
aku pikir esok2 je la wat entry hehe
Ok...skarang ni baru berkesempatan nak wat entry

Ok,ni bannernya..
!
!
!
!
!
!
V



mmmm syarat2nya mudah aje..
Hanya buat sikit entry kat blog memasing hehe..
Ok pada kengkawan yg nak join gak giveaway nih
Sila la terjah kat..
jangan tangguh2 sebabnya
Tarikh tutup 28 Mac 2010

Ok la..pada KakYong..
Salam Perkenalan la yek...
Moga ukhwah yg terjalin ni akan terus berkekalan hendaknya InsyaAllah...







3 comments:

kakyong said...

salam kenal yananuar,
terima kasih & gud luck..

jemput singgah blog personal kakyong
http://kakyong72.blogspot.com/

YanaNuar said...

Kakyong..

Salam kenal kakyong..
ok tahnx..moga2 ada luck kali ni hehe..dah singgah dah blog personal tu...nanti ada masa terluang saya singgah lagi ek =)

YanaNuar said...

Result dah kuar...tade luck jugak tuk dapat adiah huhu..

Related Posts with Thumbnails