Tuesday, May 11, 2010

Giveaway Birthday Present For My Baby From Mama Icha..

** Psst..entry ni dah kena gam cap gajah..so..nak tengok n3 baru scroll kat bawah yek...time kasih ^_^

Giveaway ni dah lama aku usha
Tapi masih belum berkesempatan nak join
Sebab syarat2nya nak tunggu...
Sebulan sebelum birthday anak
Tu yang ari ni baru leh wat n3 hihi

Ok..ni bannernya..
!
!
!
!
!
V

Ni gambar anak daraku..
!
!
!
!
!
V


NAMA : KHAIRINA BATRISYIA BT KHAIRUL ANUAR
TARIKH LAHIR : 11 MEI 2006
TEMPAT LAHIR : HOSP. TENGKU AMPUAN AFZAN KUANTAN
UMUR SKRG : 3 THN 11 BLN
BERAT MASA LAHIR : 2.2 KG
TINGGI MASA LAHIR : 3.3 CM 
PERKEMBANGAN BAYI : BERCAKAP,BERLARI ETC
NAMA IBU : MARZIANA BT MOHAMAD


* Batrisyia ni adalah anak sulungku...Dia lahir bersamaan ngan bulan sambutan Hari Ibu..so,dengan kelahirannya itu...adalah adiah paling berharga bagi aku masa sambutan Hari Ibu =) ...skarang ni dah pun nak masuk umur 4 tahun..dah boleh diharap untuk tolong daku tengok2 kan adiknya.....Batrisyia ni color feberet dia adalah pink...leh dikatakan kebanyakan baju,mainannya color pink..kekadang tuh makanan pun nak color pink jugak hehe..


Ok..pada kengkawan yang nak join jugak
Sila la terjah kat
Tarikh tutupnya 1 Mei 2010










3 comments:

fARahAnNa biNTi rAhmaN said...

saye dah cek...ok...lulus...

YanaNuar said...

Selepas begitu lama tunggu resultnya...baru la skarang aku tau keputusannya..

Batrisyia dapat adiah kat contest nih =D

Farra Rizal said...

tolong bagi alamat umah tuk GA yg saya anjurkan

ni emel saya

babyhubby140308@gmail.com

from MAMA ICHA

-sori yea lmbt pos cos emel tuk blog da diblocked cos lupa password

Related Posts with Thumbnails