Friday, May 14, 2010

Eynda Nak Bagi Hadiah!!

Petang jumaat ni daku merajinkan diri
Mencari peluang2 contest @ giveaway
Hurmmm terjah blog kengkawan..
Jumpa ngan giveaway nih
So,nak join jugak laaa

Ok,ni dia bannernya..
!
!
!
!
!
V



Hurmmm kalau nak diikutkan..
Ni la first time daku singgah kat blog Eynda ni..
So,pandangan pertama yang daku dapat buat adalah..

* Sejuk jer mata memandang sebabnya..blog Eynda's Diary ni berlatar belakangkan color putih.Dicampur lak ngan border color pink...memang nampak cumil.. (bukan bodek yer kak..pendapat ikhlas dariku nih hekhek) Mata pun tak la berpinar2 sessangat...kiranya  dah lama gak la kak Eynda ni berblog yek...dah setahun setengah camtu la...waaaaah mesti manyak pengalaman nih...pe kata akak tolong ajar saya hihi..

Kalau akak suh saya bagi cadangan....pekata kalau akak letak color2 sikit...kalau tak pun tampal bunga ke sikit biar ada serinya kat situ hehe...tade ler putih melepak jer blog akak tuh ngeee..


Ok,pada kengkawan belum join...
Berhajat nak join jugak
Sila la terjah kat..
Tarikh tutup 31 May 2010








2 comments:

eynda said...

Salam...thanks sebab sudi join ye...semoga berjaya...blog akak actually ada background pink/hijau/light blue...tapi setengah orang nampak blog akak putih plain aje...maybe loading problem kot :-)

YanaNuar said...

NO LUCK!!!!

Related Posts with Thumbnails