Thursday, May 13, 2010

Cute Pink Babies Contest..

Dah 2,3 hari duk usha contest nih
Cumanya nak kena carik gambo dulu..
So,hari ni baru la leh men'join' kan diri hihi

Ok,ni bannernya..
!
!
!
!
!
V



Kata tuan umah..
Contest nih dibuat bersempena ngan
Ulangtahun pertama puterinya..
SHARIFAH NAYLI QASRINA

* Hepy Birthday baby Nayli Qasrina
Moga membesar jadi anak yang baik budi pekerti,
Bijak dan jugak Solehah..amin =)


Ok..ni dia gambo yang daku pertaruhkan..
!
!
!
!
!
V


NAMA : KHAIRINA BATRISYIA BT KHAIRUL ANUAR
UMUR : 4 TAHUN ++
TARIKH LAHIR : 11 MAY 2006

*Pssst..kekononnya nak buat peace tapi tah macamana dah jadik cam pelik jer jari dak Tisya nih hikhik


Ungkapan kasih sayang buat puteri ibu..

Sayang,
Hadirmu dikala kehangatan suasana sambutan Hari Ibu masih lagi terasa...dikaulah hadiah Hari Ibu yang paling berharga bagi diriku yang kini kau panggil I.B.U...

Jika dipinta aku memilih antara intan permata dan dirimu....dengan sepenuh jiwa raga ibu akan tetap memilih dirimu...kerna dikaulah harta ibu yang tak terhitung harganya biarpun dibandingkan dengan emas permata...

Dikaulah harta ibu Dunia & Akhirat..tiada dua atau tiganya dirimu...hanya dikaulah permata hati ibu yang boleh ibu harapkan tuk mendoakan kesejahteraan ibu dan ayah di alam sana suatu hari nanti..

Jadilah anak yang boleh membahagiakan hati Ibu dan Ayah..
Harapan ibu agar Batrisyia akan jadi seorang manusia yang berbudi pekerti mulia...tidak sombong dengan harta dunia...
Pintar dalam Ilmu Dunia dan jugak Akhirat...



Ok..pada sesapa yang nak join jugak
Sila la terjah kat..
Tarikh tutup  28 May 2010 








3 comments:

QisQas said...

salam terjah..
sama date ngan ayah Nayli lah..
thanks sudi join..
gud luck dear
diterima..

YanaNuar said...

NOOO LUCKKKKK!!!!

YanaNuar said...

NOOO LUCKKKKK!!!!

Related Posts with Thumbnails