Wednesday, May 26, 2010

GO GO GREEN CUTEST BABY CONTEST BY MAMA_AQISH

Hokey,petang ni nak join contest lak..

Ni bannernya...
!
!
!
!
!
V



Ni pulak gambo yang daku pertaruhkan..
!
!
!
!
!
V


NAMA : KHAIRIN ZAHIN B. KHAIRUL ANUAR
UMUR : 1 TAHUN 6 BULAN ++
TARIKH LAHIR : 11 NOVEMBER 2008



** Daku nih sebenarnya kira silent reader laa kat belog Mama Aqish .... kekadang singgah gak kat ctu baca entry yang best2... dek kerana sibuk ngan anak2 yang mengganggu... terlupa lak nak tinggalkan jejak  huhuhu.... dan bebaru nih saya singgah kat blog Mama Aqish... pastu tertengok la entry pasal iklan Nuffnang yang perlu ada ketiga2 kotak iklan..so sejak dari hari tu la saya dah follow belog Mama Aqish =)

Pada kengkawan yang belum join..
Nak join jugak..
Sila la terjah kat
Tarikh tutup 13 Jun 2010

Okey tak lupa jugak..
Jengah kat blog penaja ini jugak..
Jangan lupa lak yek =)

&








2 comments:

mama zharfan said...

salam...me singgah tgk pic...good luck!!

YanaNuar said...

Dah umum resultnya...takde luck jugak =D

Related Posts with Thumbnails