Tuesday, May 25, 2010

CONTEST GAYA MANDI PALING COMEL!

Nak join contest ni jugak

Ni bannernya..
!
!
!
!
V



Kata tuan umah..
Bulan Mei ni banyak kenangan terindah dalam idupnya
Anniversary kawen plus
Birthday mama dan abah Balqis
Sumenya kat Bulan Mei ni...
Hehe so sweeet gitu =)
** Pandai mama pilih ek ngee


Okey ni dia gambo yang daku pertaruhkan..
!
!
!
!
!
V


NAMA : KHAIRIN ZAHIN B. KHAIRUL ANUAR
D.O.B : 11 NOVEMBER 2008
UMUR : 1 TAHUN 6 BULAN ++


** Zahin ni kalau mandi mesti nak masuk dalam besen..memang dah jadi tab dia dah haaa besen color biru ibu tuh ghee..pastu memang nak pegang paip yang kuar air ujan....tak pulak dia jirus air tu kat badan tapi letak kat mulut...hurmmm ibu pun tak tau samada dia telan ke tak air paip tu...aduhai...macam2 gaya =)

**Pssst : Tapi kan tiap kali keluar je dari bilik air...time nak bagi pakai baju tu...pasti dia akan sendawa ahahaha mesti dia minum air paip tu kan? kekeke 



Okey pada kengkawan yang nak join..
Sila la terjah kat..
Tarikh tutup 15 jun 2010 + jam 12 tghari








2 comments:

Mama Balqis said...

salam,

TQ join contest ni..good luck yer!

YanaNuar said...

Result dah umum..hurmm tak berjaya jugak nak dapat adiah huhuhuhu

Related Posts with Thumbnails